Naustet

Naustet

naustet

Tromsdalshavna SA har et eget hus i Tromsdalen, Naustet, som leies ut og som passer til alle typer arrangement.  Vi har plass til 80 gjester i lokalet.
Lokalet inneholder  to garderober, to toalett og en salong i eget rom . Her kan man slappe av med en aperitiff før festen hvis man ønsker det, eller ha mere uformelle møter. I salongen er det plass til 30 personer. Salongen, med møblement og utsmykning forøvrig, er et resultat av et samarbeid vi har med Tromsø Skipperforening, som også bruker lokalene til sine møter og arrangement.

 

salongen10

Storsalen, som vi kaller den, har 20 bord og stoler til 80 stykker. Det er også 3 anretningsbord med hjul samt kaffeautomat som trakter 20 liter kaffe på kort tid.
Kjøkkenet har to kjøleskap og steamer til vask av kopper og kar. I skapene er det alt du trenger av bestikk, kopper, fat, glass, samt flate- og djupe tallerkener til 80 personer. Det er kasseroller i ulike størrelser, videre er det store serveringsfat og bakker til potet i rustfritt stål. Det finnes glassmugger, salt og pepperbøsser, kniver, diverse øser o.l. Vi har en stor industrikomfyr med avtrekksvifte og stor oppvaskkum til vask av kasseroller og andre ting som ikke kan vaskes i maskin. Det er også en utslagsvask på kjøkkenet.

Kjøkkenet og toalettene ble renovert i november 2004 og storsalen er renovert høsten 2007 med nytt golv og nye møbler.

Det finnes også et lydanlegg med cd-spiller i storsalen.  Det er mulig å bruke medbrakt Ipod, Ipad, PC eller andre Mp3-spillere som lydkilde via kabel.

For avtale om leie eller mer informasjon ta kontakt med:

Geir Tore Brataas på telefon 90012594 i tidsrommet 09:00-19:00 på hverdager. 

Prisene er avhengig av type arrangement, hvor lenge en skal ha lokalet tilgjengelig og ukedag. Leieprisen og øvrige vilkår opplyses på forepørsel.