Naustet

naustet

Tromsdalshavna SA leier ut selskapslokalet Naustet til alle typer arrangement.  Lokalet har plass til 80 gjester og egner seg til bryllup, barnedåp, konfirmasjon og begravelser, eller feiring av runde dager.

Leieprisene er avhengig av type arrangement, leieperiode og ukedag:

Hel helg: kr. 6 500
Fredag 10:00 til lørdag kl 07:00:  kr. 4 500
Lørdag 10:00 til søndag 07:00:   kr. 4 500
Søndag og midtuke:  kr. 2 500

For kortere leie må daglig leder kontaktes direkte.

Oversikt over ledige dager finner du på vår Utleiekalender
Forespørsel om leie kan du sende inn via Utleiekalenderen. Da blir dagen reservert for deg og senere bekreftet når avtale er inngått.

Vilkår for leie finner du her

Detaljer om lokalet og tilgjengelig utstyr:
Naustet består av storsalen, to garderober, to toalett, ett HC-toalett, kjøkken og en salong.
I salongen kan man slappe av med en aperitiff før festen, eller kaffe etter middag. Det kan også brukes til mindre møter. I salongen er det plass til 30 personer.

Salongen, med møblement og utsmykning forøvrig, er et resultat av vårt samarbeid med Tromsø Skipperforening, som også bruker lokalene til sine møter og arrangement.

salongen10

Storsalen, som vi kaller den, har 20 bord og stoler til 80 personer. Det er også 3 anretningsbord med hjul samt kaffeautomat som trakter 20 liter kaffe på kort tid.
Kjøkkenet har to kjøleskap og steamer til vask av kopper og kar. I skapene er det alt du trenger av bestikk, kopper, fat, glass, samt flate- og dype tallerkener til 80 personer. Det er kasseroller i ulike størrelser, videre er det store serveringsfat og bakker til potet i rustfritt stål. Det finnes glassmugger, salt og pepperbøsser, kniver, diverse øser o.l. Vi har en stor industrikomfyr med avtrekksvifte og stor oppvaskkum til vask av kasseroller og andre ting som ikke kan vaskes i maskin. Det er også en utslagsvask på kjøkkenet.

Kjøkkenet og toalettene ble renovert i november 2004, og storsalen er renovert høsten 2007 med nytt golv og nye møbler. Nytt HC-toalett montert i 2019, samt bedre tilgang for rullestol til storsalen.

Storsalen har lydanlegg med cd-spiller i storsalen og tilkoblingsmuligheter for eksterne musikkenheter som PC, tablet mobiltelefon og MP3-spiller. Det er dessverre IKKE lerret og prosjektør tilgjengelig i lokalet.

Skulle noe være uklart så ta kontakt med dgl.leder på epost@tromsdalshavna.no